Eladó Budapest V.kerületben 53 nm igényesen felújított lakás

Eladó | 106 millió FtBudapestBudapest | 5. kerület | azonosító:1243

106 millió Ft

ingatlan típusa: Lakás
ingatlan építés típusa:  Tégla
telek alapterülete: 
igatlan alapterülete: 53

[toolset-edit-post-link content_template_slug=’sablon-az-ingatlan-modositashoz’ target=’self’]módosítás[/toolset-edit-post-link] | [cred-delete-post action=’trash’ onsuccess=’self’]ingatan törlése[/cred-delete-post]

Építés éve: 1970
Ingatlan állapota: Felújított
Emelet: 4. emelet
Fűtés: Mennyezeti hűtés fűtés
Komfort: Összkomfort
Fürdő és WC: Egy helyiségben

Belmagasság (m):
Szobák száma: 2
Tájolás: - nincs megadva
Lift: van lift
Kilátás: Utcai
Fényviszonyok: Napfényes

Panelprogram: - nincs megadva
Légkondícionáló: van légkondíciónáló
Erkély: - nincs megadva
Akadálymentesített: - nincs megadva
Kertkapcsolat: - nincs megadva
Parkolás: - nincs megadva

– az ingatlan leírása –

Eladó 53 négyzetméteres luxus lakás az 5.kerületben frekventált helyen a parlamenttől nem messze a Duna part is csak pár lépésre. Ide már csak bekell költözni a lakás teljesen fel van újítva. magas minőségű, prémium kategóriás burkolatokat, olasz luxus kategóriás bútorokat s szintén prémium kategóriás konyhát kapott, mely a vételár részét képez. A lakás generál felújításon ment keresztül. Falak tégláig leverve, új aljzat beton, új villamos és vízvezetékek. Nyílászárói új, műanyag Hoffstadter rendszerűek, részleges motoros redőnyökkel, bejárati ajtója több ponton záródó biztonsági ajtó. Fűtése svájci geotarifás órával működő paralel falfűtés- hűtés. Radiátor nincs. Közös költség kb. 7950 ft.  Olasz konyhabútor van, gépesített, mosogatógéppel, főzőlappal, sütővel, páraelszívóval, rejtett világításokkal. A hűtőszekrény, Liebherr üvegajtós. A fürdőszoba intimitását a mediterrán stílus uralja, Hüppe félköríves zuhanyozóval, Duravit kézmosdóval, minőséges csaptelepekkel. A lakásban a riasztó kiépített..
A ház kívül-belül teljesen felújított. Új liftje, új tetőszerkezete van, pince újonnan betonozva, és a vízelvezető csövezet kicserélve, új pince rekeszek kiépítve, az összes kémények kibélelve, bejáratánál eredeti Zsolnay csempe, korhű új aljzat, teljesen felújított, díszburkolatos udvar szökőkúttal, falikúttal, biciklitárolóval. A lakásban található egy amerikai konyhás ebédlő, nappali, fürdő Wc egybe és egy szoba. Remek az infrastruktúra közel a 4 6-os villamosok. Minden hamar megközelíthető. A Margit sziget is a közelben található. Jöjjön el és nézze meg!

– fotógaléria –

– térkép –

– Az ingatlan talácsadója –

Ingatlan Index Iroda

Heinrich Valter | +36205359849 | e-mail

az ingatlan megosztása közösségi oldalakon